Login 

VSSM Algemene groep Amsterdam

Description: Kom dan naar de AG Amsterdam een bijeenkomst van de VSSM Amsterdam die in een sfeervolle bar, nee niet zomaar een bar en ook niet zomaar een café, Sameplace gehouden wordt op elke tweede zondag van de maand van 15.00-22.00 uur.

De VSSM wil haar Algemene bijeenkomsten graag laagdrempelig houden en daarom is er geen verplichte dresscode. Als je in stijl wil komen, zwart, leer, latex, anderszins voor jou BDSM-stijl of daar wil omkleden in iets naar je zin dan kan dat allemaal. Wij als team zien dat graag, maar nogmaals het is geen verplichting.

Voor ons houdt een Algemene Groep ook in dat een ieder welkom is, ongeacht geaardheid, verlangens, mits naar de Nederlandse wetgeving toegestaan.

De sfeer is er altijd goed en gezellig. Er kunnen aardig wat mensen binnen en voor een hapje ergens in de namiddag zorgen wij.

Alles wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn en het naar je zin hebben en/of maken. Of je nu mensen wilt komen ontmoeten, een keertje wil komen kijken of elkaar wilt weerzien.
Aanwezig zijn een sling, massagetafel en een kruis in de kelder, boven twee kooien, een podium, twee beugels aan de wand met kettingen en boeien en een takel. Genoeg om je fantasie los te kunnen laten.
Location: Same Place Adam
URL: www.vssm.nl
Date: Sunday, 13 July 2008
Repeat Type: Monthly;Days=2SU
Time: 15:00-22:00 CEST
Duration: 7 hours
Access: Public
Category: SM*
Created by: Mr Bert.nl
Updated: Monday, 26 July 2010 20:05 GMT
Event info Email:
Event info Contact:
Entreeprijs: leden gartis
Niet leden /introoducees 10 euro
Locatie Adres: Sameplace
Nassaukade 120
1052EC
Amsterdam
Tel: 020-4751981

Deze agenda wordt belangeloos beschikbaar gesteld door http://www.Mr-Bert.nl . Hoewel deze agenda met grote zorg wordt samengesteld kan er altijd ergens een foutje zitten daarvoor kan ik geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden, Check daarom ook altijd even op de site van de organisatoren voor de laatste gegevens.
Mocht je een verkeerde vermelding op deze agenda aantreffen laat dat dan even weten
Als je zelf een enkelvoudig evenement aan deze agenda zou willen toevoegen neem dan even kontakt op via Email. Wil je meerdere evenementen zelf bijhouden vraag dan bij mij een login code aan. .


mailE-mail reacties
kalender@MrBert.nl

<
naar centrale pagina!